Innovatie kracht

Creeco is vooral bijzonder door de enorme creativiteit en innovatie kracht die zij inzetten. Creeco bezit denkkracht en komt tot producten en oplossingen die buiten de gebaande paden liggen en tegelijkertijd praktisch goed uitvoerbaar zijn. Hierbij wordt altijd gekeken of meerdere waarden en functies gekoppeld kunnen worden. Oplossingen met meerwaarde dus!

Rutger de Jong

Oprichter

Rutger de Jong (1985) studeerde ‘Forest and Nature Conservation Policy’ aan de Wageningen Universiteit. Daaropvolgend werkte hij als mee aan onderzoeksprojecten aan de gelijknamige leerstoelgroep, waarna hij praktische ervaring en ecologische kennis opdeed bij de ontwikkeling van natuurvijvers. Voor zijn werkzaamheden bij Creeco komt Rutger’s kennis van (natuur)beleid en ecologie goed van pas. Hij combineert zijn wetenschappelijke achtergrond en creatieve geest om tot praktische uitvoerbare oplossingen te komen. Naast zijn werkzaamheden voor Creeco heeft Rutger een bedrijf als ecologisch tuinontwerper.

Matthijs Siers op zee

Matthijs Siers

Oprichter

Matthijs Siers (1969) studeerde biologie. Na een loopbaan in de IT, waarbij hij, als bruggenbouwer, de wensen van de klant en de mogelijkheden van de techniek samen bracht, startte hij in 2006 als innovatieve ondernemer. De combinatie van zijn oude jongensdroom, “hoe draag ik bij aan de vergroening van de wereld?” en zijn liefde voor zwemmen in natuurwater, resulteerde in een innovatief ecologisch waterzuiveringsysteem voor oppervlaktewater. Onder de naam Bright Water Company B.V. werd dit door Matthijs in 2006 gelanceerd. In 2013 kwam daar het bedrijf Bright Online Company bij, een bedrijf, met diensten als WordPress-webdesign, -training en -webhosting. Creeco is voor Matthijs een nieuwe broedplaats voor creatieve ecologische ideeën en oplossingen, onder andere voor kleine plons- en zwemvijvers.

Home » De mensen